dinsdag 10 december 2013

Wedstrijdje Supertrash

Hi iedereen,

Jullie konden vanmiddag al lezen over mijn uitgekozen paar Supertrash laarzen en dat jullie ook kans kunnen maken op de laarzen. Nu zijn jullie natuurlijk stikbenieuwd hoe de schoenen er nu eigenlijk uitzien en of het de moeite is om wel mee te doen aan de wedstrijd. Het gaat om laarzen van echt leer, maar aach ik ga jullie ook niet langer in spanning houden. Dit zijn ze geworden:
Wat vinden jullie er van? Zijn ze niet geweldig? Echt leer, goede zool en een mooie brede schacht. De laarzen vallen overknee en zijn dus perfect te combineren met een rokje of een shortje. Worden jullie al hebberig? Lees dan even verder hoe ook jij deze laarzen kan winnen.
 

Je moet het volgende doen, je liked mij op blogspot en wordpress. Je liked supertash op dezelfde manier. Laat daarna in mijn comments achter waarom jij met kerst deze laarzen verdient. De beste reactie wint de paar laarzen, zo simpel is het.

Wil je niet wachten op de wedstrijd en wil je deze pareltjes gelijk kopen? Dan ga je snel naar de Supertrash schoenen pagina op Fasha, en daar kun je ze gelijk kopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten