dinsdag 3 december 2013

Topmerk Scotch Amsterdam

Hi iedereen,

Een nieuwe week, een nieuwe topmerk. Hoe was jullie weekend? Hebben jullie nog wat leuks gedaan? Ik heb echt een mega rustig weekend gehad, alleen maar bankgehangen met mijn vriend.
Ik wilde het vandaag hebben over een nieuw gekozen topmerk, en misschien hadden jullie dit wel al kunnen raden aangezien ik er al vaker over heb geschreven maar ik heb gekozen voor Scotch & Soda . Dit Nederlandse merk uit onze hoofdstad Amsterdam wordt met de jaren populairder en dat is niet zo gek, want deze kleding is echt supermooi en dat begint het grote publiek zich ook te beseffen.

Scotch en Soda is ooit begonnen met alleen hun herenlijn, en later voegden zich hier nog Maison Scotch aan toe, de collectie dameskleding en nog later hun kinderkleding lijn Little Scotch.  De dames en heren collectie is een instant succes in binnen en buiteland en eigenlijk niet meer weg te denken uit het modebeeld. Het herkenbare logo, bekende items, en het naaimachientje zijn allemaal sterke punten van dit merk. Niet alleen wij gewone Nederlanders zijn gek op scotch en soda, maar ook de buitenlandse celebrities worden vaker en vaker gespot in hun collecties.

Inmiddels is Nederland te klein voor Scotch en zijn ze aan het uitbreiden naar Aziƫ, waar hun eerste winkel in Thailand inmiddels een feit is. Het merk is hard op weg om de wereld te veroveren en dit is niet meer dan terrecht. Het bedrijf bestaat uit een webshops en 32 fysieke winkels met ruim 2000 medewerkers door heel de wereld. Wat ooit begon als een droom in Amsterdam is nu een begrip.

Vanmiddag weer het vaste rubriek Budget welke elke week gekoppeld is aan het topmerk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten