woensdag 27 november 2013

Combinatietips; zwarte vans

Beste volgers,

Ik vertelde het deze ochtend al, maar dan nu toch echt de post over de combinatie tips met de prijs van mijn wedstrijd; de Zwarte vans. Ik heb ten eerste een aantal foto's voor jullie verzameld waar jullie alvast inspiratie van kunnen opdoen. Laten we voorop stellen dat het er niet uitmaakt hoe je er uit ziet als je je maar goed voelt. En dit geldt natuurlijk ook voor hoe je je zwarte Vans combineert. Het is een basic item waar alles eigenlijk bij past, de kleur zwart valt te combineren met elk fel kleurtje maar natuurlijk ook gewoon met zwart. Kies dus eerst welke kleur je wilt dragen bij je zwarte vans, en bepaal vanaf hier welke stijl je wilt met je outfit. Je kunt heel veel stijlen in je outfit verwerken, ga je voor sportief of toch voor grungy. Of ben jij meer het stoere type. Maak dus een keuze welke stijl je wilt.

Wanneer je stijl duidelijk is bepaal je welke accessoires en make-up je wilt gebruiken in je outfit. In principe is het mogelijk om je make-up weg te laten want als je outfit goed zit dan heb je dit niet nodig. Ik ga zelf altijd voor een semi stoere look met liefdevolle details. Neem een panty, rokje en een leuke top en style het af met een grove ketting. De combinatie is naar mening erg trendy en tegelijkertijd niet te tuttig. Hoe zou jij de zwarte vans afstylen?

Tot slot, het is niet belangrijk hoe je er uitziet maar hoe je je voelt in je kleding. Wanneer jij vol zelfvertrouwen zit dan straal je dit ook uit en dan kun je zelfs nog een vuilniszak aantrekken en er goed uitzien!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten