dinsdag 26 november 2013

Versus Battle: Denim

Beste volgers,

Een nieuwe versus battle vandaag met in de hoofdrol denim. Spijkerbroeken kun je nooit genoeg vertegenwoordigd hebben in je kast, iedereen heeft er wel een paar. En zeker kwalitatief goede jeans zijn onmisbaar, wie wil er nu na twee keer dragen al een gat hebben in de jeans. Kwalitatieve jeans van de merken Levi's en G-Star zijn dus essentieel in je garderobe. De merken zijn beide niet goedkoop maar je moet het zien als een investering in je garderobe. Maar de vraag is welke van de beide merken vinden jullie beter? Levi's of G-Star?

Beide merken liggen zo dicht bij elkaar en zijn bijna identiek in wat ze doen in de markt. Allebei verkopen ze denim van hoge kwaliteit en in verschillende voor hun herkenbare modellen. Goede brand building heeft plaatsgevonden waardoor het beide echt begrippen zijn in denim-markt. Maarja, welke is dan beter? Ik weet het niet en ben daarom zo benieuwd naar jullie mening.

Kiezen dus! En laat in de comments achter waarom je hebt gekozen voor een bepaald antwoord. Kies je voor de kontliftende Levi's of de figuur-huggende G-Star?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten